IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Va rugam sa recititi contractul pe care l-ati semnat cu economia – opinie Felix Patrascanu in Ziarul Financiar


Va rugam sa recititi contractul pe care l-ati semnat cu economia – opinie Felix Patrascanu in Ziarul Financiar

„Asteptam, la fiecare schimbare de regim politic in Romania, normalitatea. Normalitate inseamna ca fiecare dintre noi ne luam responabilitati si le ducem la bun sfarsit, facem contracte si le respectam. Normalitatea este absolut necesara mersului inainte al acestei tari, cu tot ceea ce inseamna ea. 
Cand vorbesc despre tara, ma refer la toti cetatenii ei, de la salariati in companiile private la liber profesionisti, artisti, pensionari, bugetari, asistati social, sefi de companii sau proprietari de afaceri.
Ma voi referi la acestia din urma – pentru ca rareori sunt amintiti in vorbirea publica altfel decat la „si altii” – prin sintagma oameni de afaceri,” scrie Felix Patrascanu intr-un punct de vedere in Ziarul Financiar de astazi. 

Citeste mai departe despre contributia oamenilor de afaceri la bugetul tarii, in opinia lui Felix Patrascanu din editia electronica a Ziarului Financiar.

Felix Patrascanu este membru al Romanian Business Leaders, cofondator si managing director al companiei FanCourier Express.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter