IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Vreau sa fiu Antreprenor schimba mentalitati si demonteaza preconceptii.


Vreau sa fiu Antreprenor schimba mentalitati si demonteaza preconceptii.

Articol scris de Sipos Raul, elev la Colegiul National “Ioan Slavici” din Satu Mare.

Doresc sa va relatez impresia pe care mi-a lasat-o evenimentul Vreau sa fiu Antreprenor ce a avut loc in cadrul Colegiului National “Mihai Eminescu” din Satu Mare. Din punctul meu de vedere, acest  proiect starneste interesul tuturor persoanelor, fie ca au luat sau nu in calcul posibilitatea de a deveni antreprenori de success. La eveniment  speakerii ne-au explicat pas cu pas ce presupune a fi om de afaceri in Romania. Evenimentul ne-a ajutat sa patrundem si sa intelegem tainele antreprenoriatului.

 Asemenea evenimente sunt bine venite pentru noi. Pentru a intra in aceasta lume minunata a antreprenorilor si a ne starni mai mult interesul pentru acest domeniu, vorbitorii ne-au spus care sunt beneficiile si responsabilitatile ce vin cand esti angajator si nu angajat!

 Am avut in fata antreprenori care ne-au povestit cu ce se ocupa firmele, care a fost inceputul lor si cum au reusit sa atinga succesul de acum. Intreg evenimentul a fost interactiv, am reusit sa fim deschisi si sa punem intrebarile care ne framantau. Invitatii ne-au impartasit ponturi antreprenoriale, au adus foarte multe idei si ne-au prezentat mai multe metode pe care acestia le-au folosit pentru a ajunge sa detina afaceri profitabile.

Am avut parte de surprize care ne-au stimulat sa fim interactivi si sa fim mai deschisi in ceea ce priveste comunicarea. Consider ca a fost o experianta minunata pentru mine, care ma va ajuta in continuarea drumului meu antreprenoriat.  Vreau sa-mi deschid o afacere de succes si recomand cu cea mai mare caldura acest eveniment. Pe langa faptul ca este unul placut si inovativ as putea spune ca este schimba mentalitati si demonteaza preconceptii. 

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter