IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

VREAU SA FIU ANTREPRENOR Targu Mures – „Mentalitatea de a invata din greseli trebuie sa fie mentalitatea determinanta pentru un antreprenor.”


VREAU SA FIU ANTREPRENOR Targu Mures – „Mentalitatea de a invata din greseli trebuie sa fie mentalitatea determinanta pentru un antreprenor.”

Peste 60 de liceeni din Targu Mures au discutat pe 24 aprilie, la Palatul Culturii din Targu Mures, cu patru antreprenori si lideri din business despre ce inseamna sa fii antreprenor, la cea de-a treia conferinta “Vreau sa fiu antreprenor” din 2014.

Bernat NYULAS (Administrator – Fomco Solar Systems), Adrian GEORGESCU (Country Business Development Leader – EY Romania), Bogdan GHEORGHITA (Area Sales Manager – M&Co Group), Dan MASCA (CEO & Fondator – Reea.net) au vorbit despre experientele si provocarile cu care s-au confruntat in cariera de antreprenori sau intraprenori si au raspuns la intrebarile liceenilor. 

Principalele mesaje ale vorbitorilor:

„Incercati sa fiti cat mai implicati inca din timpul scolii si desfasurati diverse activitati. Astfel, veti castiga experienta in diverse domenii si va veti intelege ce talente aveti. „ – a fost indemnul lui Bernat Nyulas.

„Copiii care nu au posibilitatea sa mearga la scoala au nevoie de antreprenoriatul vostru social. ” – Dan Masca

„A fi generos cu ceilalati este o capacitate esentiala in antreprenoriat. De asemenea, capacitatea de a te reinventa mereu este specifica antreprenorului.” – le-a spus Bogdan Gheorghita elevilor participanti.

„Mentalitatea de a invata din greseli trebuie sa fie mentalitatea determinanta pentru un antreprenor.” – Adrian Georgescu

In 2014, conferintele „Vreau sa fiu antreprenor” continua in alte 18 orase: Cluj (30 aprilie), Baia Mare (15 mai), Satu Mare (22 mai), Oradea (29 mai), Arad (5 iunie), Timisoara (12 iunie), Bucuresti (25 septembrie), Pitesti (2 octombrie), Ramnicu-Valcea (9 octombrie), Craiova (16 octombrie), Buzau (23 octombrie), Constanta (30 octombrie), Tulcea (6 noiembrie), Braila (13 noiembrie), Galati (20 noiembrie), Focsani (27 noiembrie), Bacau (4 decembrie) si Iasi (11 decembrie).

Proiectul “Vreau sa fiu antreprenor” a debutat in 2013 cu 12 conferinte desfasurate in toata tara.

Programul “Vreau sa fiu antreprenor” este realizat de Fundatia Romanian Business Leaders cu sprijinul partenerilor: Bookland, Ernst & Young, Eurolines, Asociatia Euro<26, EDUCATIVA, Junior Achievement România, Fundatia LEADERS si Scoala de Valori. Partenerul media national al proiectului este Kiss FM.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter