IDEI NOI SI PROIECTE CONCRETE PENTRU ROMANIA PERFORMANTA

Webinar despre reluarea activității de business după ridicarea stării de urgență, în 5 mai


Webinar despre reluarea activității de business după ridicarea stării de urgență, în 5 mai

Cu aproape întreaga populație a lumii aflată sub măsuri de izolare la domiciliu și cu mare parte a industriilor blocate ca urmare a măsurilor restrictive impuse pentru a limita efectele pandemiei de COVID-19, întrebarea cea mai dificilă este acum când va reporni economia și în ce fel vor putea companiile să-și reia activitatea. România trebuie să se gândească acum ce va face cu economia după starea de urgență. Epidemia de coronavirus din România încă nu și-a atins vârful, însă este momentul în care trebuie gândită o strategie coerentă de reluare a afacerilor.

Următorul webinar Deloitte organizat în cadrul seriei “Business Response to COVID-19” va aborda tema reluării activității de business după data de 15 mai 2020. Webinarul Suntem pregătiți să ne reluăm activitatea? va avea loc în 5 mai 2020, de la 15:00 la 16:00. Experții Deloitte și Reff & Asociații | Deloitte Legal România vor trece în revistă măsurile necesare pentru a asigura desfășurarea activității în conformitate cu reglementările existente după data de 15 mai 2020.

Webinarul va fi susținut în limba română și este dedicat echipelor de management și departamentelor financiar-contabile și juridice din orice industrie. Participarea este gratuită și se face în urma înscrierii la acest link, până la data de 5 mai, ora 14:00.

Află ce se întâmplă în comunitate

Abonează-te la newsletter